Titel : RE: Adamko
|
Autor: Dušana
()
Datum: 26.02.2010 14:20:57
ahoj Janka, som rada, ze sa Ti to paci, nahodou som nasla tuto stranku mozes tam tiez vytvorit profil pre svojho anjelika Ondrejka a pisat pozdravy a vsetko co citis.Ja som na tom podobne,neviem a nedokazem sa s nim rozlucit a zmierit sa s tym ze mi Adamko odisiel a nechal ma tu samu bez neho, tak isto ako ty rozpravam sa s nim stale a tiez som sa potesila ked som nasla pozdrav do neba,ze aspon takymto sposobom sa mozem s malinkym rozpravat aj ked len virtualne a tu na anjelikoch sa zase zdoverit mnaminkam co take nieco prezili lebo len take ako my naozaj pochopia co citime...s pozdravom Dušana...drzkaj sa Jana napisal/a: ------------------------------- Ahoj, vdaka ze si to zverejnila, uz dlhsie rozmyslam ze nejakym sposobom urobim nieco kde zverejnim aj Ondrikove fotky, chcem mu aj doma urobit aspon maly album z toho malinka co mame.. Asi sa snim uz musim nejak rozlucit, nechat ho ist.. Ja viem ze nikdy nezabudem, viem ze sem mu mozem kedykolvek napisat, ze sa s nim hocikedy rozpravam, aj ked stale menej a menej. Ale ten Pozdrav do neba sa mi paci. Vdaka
|
|
|