Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Dávidko
 Judita   18.05.2010   08:18:56 
 RE: Dávidko
 sakti   18.05.2010   15:04:07 
 Judita   19.05.2010   09:30:04 
 Judita   20.05.2010   19:00:04 
 Martina   20.05.2010   21:19:25 
 sakti   19.05.2010   13:10:33 
 alla2   19.05.2010   18:27:43 
 jeane   20.05.2010   06:01:20 

Titel : RE: Dávidko
Autor: Judita  ()     Datum:  20.05.2010 19:00:04

Musela som vydržať, nemala som inú možnosť:-)).Bolo to ťažké, už to mám za sebou. Podľa mňa by ste to aj vy vydržali veď každá čo ste tu, ste veľmi silné ženy a to doslova.Aj keď sú dni keď máme depresie, alebo plačeme atď. ale sme ešte stále tu a žijeme. Takže s nejakým spôsobom sme každá silná.Ženy sú vždy silnejšie ako muži-viac vydržia.Poznám jednu ženu, ktorá už roky-roky snaží mať dieťa s manželom a výsledok?!Potrat!Nevzdávala sa a išla na umelé oplodnenie.Teraz čaká dvojičky.Lenže, doktori zistili, že jedno dieťa hneď keď sa narodí zomrie.To je už isté.Povedali jej, že sa má modliť aby aj to druhé dieťa ostalo na živé, lebo že sa môžu vyskytnúť komplikácie, sama nevedela vysvetliť, že aké.Takže teraz len dúfa v tom aby aspoň to druhé dieťatko ostalo na žive.A túto ženu obdivujem, lebo napriek všetkému myslí pozitívne a povedala, že keď osud rozhodne tak, že jej zoberie obidve deti ona sa nevzdáva a bude bojovať ďalej.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: