Titel |
Autor |
Datum |
  |
Anjelik LUKÁŠKO
|
|
Iveta
|
16.06.2010 10:41:25 |
Titel : Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Iveta
()
Datum: 16.06.2010 10:41:25
Môj krásny synček.Dnes máš svoje prvé narodeninky,no nemôžeme ich osláviť spolu.Ty ich oslavuješ už naozaj doma,ale bez nás.Je to smutné,ale jeden môj anjelik má 3 rôčky a druhý 1 rok.Prajem Vám všetko najlepšie do nebíčka,vela krásnch chvíl s ostatnými anjelikmi,bez trápenia,bolesti a slz.To ostalo mne tu na zemi.Lukáško aj keď si neni medzi nami,ja ťa beriem ako keby si tu bol aj so Stankom.Prihováram sa Vám,modlím sa za Vás a milujem Vás.Pečiem Ti tortu,ale kto sfúkne tú jednu sviečku???Vaša strata je pre mňa nezahojitelná rana,diera v srdci.Mám neznesitelný pocit samoty.Cítim sa byť tak opustená,ale ak mám ja trpieť pre to,aby ste vy boli šťastný,urobím to. Z úprimnej lásky ku Vám,vám prajem Všetko krásne Lukáško a Stanko.Vaša smrť nám ukázala skutočné hodnoty lásky.Ale to bohužial mnohí nechcú pochopiť.Pane Bože prosím Ťa objím mojich anjelikov za mňa,urob im tú najkrajšiu narodeninovú oslavu.ĎAKUJEM BOŽE. ĎAKUJEM BOHU AJ ZA TIE KRÁTKE CHVÍLE PREŽITÉ S VAMI,DALI STE MI VIAC AKO KTO MI MOHOL DAŤ,LÁSKA SKUTOČNE DOKÁŽE HORY PRENÁŠAŤ...MILUJEM VÁS A POSIELAM PUSINKY DO NEBÍČKA VŠETKÝM ANJELIKOM....MAMINA
|
|
|
|
|