Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Ondrikovi
 Jana   10.07.2010   18:27:51 
 RE: Ondrikovi
 Martina   10.07.2010   21:23:39 
 Jana   13.07.2010   15:36:35 
 Martina   13.07.2010   17:42:19 

Titel : Ondrikovi
Autor: Jana  ()     Datum:  10.07.2010 18:27:51

Srdiecko moje, kde si mi? Je ti tam dobre? usmievas sa? alebo sa vsetko smrtou konci a zostavaju len spomienky? Laska, dnes je to 11mesiacov co si odisiel. Myslela som ze to neprezijem, ze sa zastavil cas. A ja zijem dalej. Milujem ta chlapcek moj, takto rok dozadu som tu mozno sedela a ty si ma mlatil kolienkom do bruska a dohovarala ti aby si sa tak nemetal ze mi prevalis brusko.. co by som dala aby som tie stuchance citila znovu. Stale viem kde bolo to tvoje oblubene miestecko kopu.. ako si sa cely natiahol, hlavicka na jednu stranu, ritka vyvalena na druhu.. A ja som sa na teba tak velmi tesila, nebala som sa porodu, lebo som vedela ze mi da teba. V zivote by ma nenapadlo.. Milujem ta laska. Zivot ide dalej. Prepac laska, ye som neurobila nieco viac a ze dokazem zit aj bez teba. To ze ma uz nevidis tolko plakat neznamena ze mi nechybas.. Len som sa uz asi preplakala. Milujem ta Ondrik nas, Nekonecne!

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: