Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Iveta
()
Datum: 19.07.2010 21:50:10
Moc Vám ďakujem.Som rada,že aspoň tu sú ľldia,ktorý to chápu a pomáhajú si vzájomne.Mne to pomáha na duši.Mám Vás rada.Iveta Andrea napisal/a: ------------------------------- Ivetka ,je mi to ľúto,veľmi ľúto,že nemáš pri sebe nikoho kto by ti vedel trošku pomôcť.Mne pomohla moja švagrina,za čo som jej velmi vdačná.Chodila za mnou ,donekonečna sme sa rozprávali,ja viem že stále kolom dokola to isté,ale ona mi stále dokola opakovala,že malnký len tichučko zaspinkal,že sa netrápil a zaspinkal spokojný ,lebo bol pri mne,že ja za to nemôžem a že on je aj tak stále pri mne,len ja ho nevidím. Ivetka nikto nikdy ťa nepochopí ,to som aj ja už zistila,len my tu všetky vieme o čom píšeš. Prajem ti Ivetka aby si stretla nejakú dobrú dušu,čo ti pomôže prežiť to ťažké obdobie.Ten rok je dlhá doba,to viem aj podla seba,ale nie je dosť dlhá na takú bolesť.Myslím že mi budeme na túto stránku ešte dlhé roky písať svoje pocity,žiale a trápenia.Ivetka ,neboj raz sa všetci stretneme zo svojimi detmi a ten čas sa každým dnom blíži,len sa nesnaž urýchlovať to stretnutie,ono to príde aj samé.
|
|
|