Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 k narodenikam
 evit@   04.08.2010   08:57:16 
 RE: k narodenikam
 vali   04.08.2010   14:22:44 

Titel : k narodenikam
Autor: evit@  ()     Datum:  04.08.2010 08:57:16

"kolkokrat za zivot ma clovek sancu sa vzniest?mnohokrat za zivot moze iba chciet...ja dotkla som s ateba ved vies,citim ten kusok neba ty tiez?este vzdy tuzim sa vzniest este stale chcem dotknut sa hviezd...len letmi dotyk postaci,len na chvilu pocit ze ty mi spis v naruci.kazdy kusok neba citim na tvari ,ci kvapka dazd,ci slnko do oci zaziari...mne ohen vrucny v srdci hori po cely ten cas...vietor ani burka neodveje ho nikdy viac...snazim sa v pokoji svoju hlavu sklonit dnes,len tuzim i smutim zaroven.dnes velky den mas a ja nechcem slzami rosit tvoj tien...Hladim Ta po tvari,vlasky do vrkocov ti pletiem zas a znova,stale snivam tento sen,len pre teba srdiecko moje modlim sa v dnesny den...ABY ANJEL TI FAREBNE KRIDLA NA CHVILU VRATIL ABY SI ZVIRILA TEN FAREBNY PRACH..NECH JEHO POZLATKO KRASLI TORTU ,SVIECKU I USMEV NAM NA PERACH...POHLAD NASE LICA NEZNYM VANKOM TYCH FAREBNYCH SIAT,SPOMIENKU NA CHVILU VRAT ...LEN TEBE V TUTO CHVILU CHCEME ZAZELAT...KRASNE "5" NARODENINKY SRDIECKO...XXXX

Liuska moje najdrahsie srdiecko ani s ami nechce verit ze uz je to 5 rockov...ze by si uz bola velka slecna a stale si predstavujem ako by si vizerala :( chybas nam srdiecko ...opatruj prosim petku a straz vsetky jej krocky, i malinke co je na ceste aby sa v zdravipridalo do nasej rodinky...dakujeme lubime ta

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: