Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Nelinka
 radka   02.11.2010   08:10:19 
 RE: Nelinka
 zuzana+peto   03.11.2010   08:58:22 
 radka   03.11.2010   14:32:18 
 sakti   02.11.2010   13:56:11 

Titel : RE: Nelinka
Autor: radka  ()     Datum:  03.11.2010 14:32:18

Děkuji moc za to,že si mi napsala a tím i myslela na naši Nelinku. Připadá mi, že i ten, kdo ji vlastně neznal, ale ví o andílcích jim pomáhá svojí myšlenkou na ně. Je jich moc a každá myšlenka na ně je určitě posiluje a dává jim pocit lásky.Nelinka přišla jako dar, který jsme nečekaly,protože máme už tři děti a dvě jsou už dospělí..Tím víc jsem to brala jako zázrak a užívala si ho. Teď si připadám prázdná.Ten pocit mají asi maminky andílků. Pro mě byla a je podpora rodiny moc důležitá a upřímně musím přiznat, že si člověk začne vážit drobností,které bral jako samozdřejmost. A tyhle stránky jsou opravdu v téhle cvíli taky podporou.Jen by bylo strašně krásný, kdyby vůbec nemusely existovat...Kdyby andíci byli živí a zdraví.Myslím na Nelinku, vaši Sofinku i ostatní andílky.A vám přeju moc a moc štěstí.Ještě jednou děkuji Radka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: