Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 linduška
 tana   06.11.2010   19:43:06 
 RE: linduška
 barbora   06.11.2010   20:05:13 
 tana   07.11.2010   12:56:21 
 zuzana+peto   08.11.2010   21:35:18 
 tana   09.11.2010   10:36:01 

Titel : RE: linduška
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  08.11.2010 21:35:18

Ahojte. Tani, myslim, ze si Barboku rozplakala v tom dobrom slova zmysle. Mne sa tiez takto vyznalo viacej mamiciek, ze ma obdivuju, ako to zvladam a nesiem. Tiez som sa vtedy strasne rozplakala.Nic ine nam nezostava, ked sa chceme pokusit o dalsie dieta a ked nechceme, aby sa este aj nad nami trapili manzelia a rodina. Tak sme silne, ale nase vnutro trpi. Trpi strasnou bolestou. Aj ked je prazdne, ale bolest nikdy nepominie. Tani, nic ine nam nezostava, len sa naucit zit s takymto trpkym udelom, ktory nas postihol. Ked som cakala Sofi a presli prve tri kriticke mesiace, myslela som si, ze sa uz nic zle nemoze stat. Este som sa obavala , ze pri porode sa moze nieco prihodit. Ale, ze mozem prist o babatko aj v takom vysokom stadiu tehotenstva ma ani nenapadlo.ESte som vedela hovorit manzelovi, ze neviem si to predstavit, ze by sa nieco stalo. Povedala som mu to vela krat, ze neviem ako by som to prezila.A este ked ma clovek aj pokupenu vybavu. Ked otvorim tu skrinku s tymi vecickami a kozmetikou pre malicku, je mi zle, musim to hned zavriet. Malo to byt pre nu a teraz mi to je naco.....Zuzana

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: