Titel : RE: linduška
|
Autor: zuzana+peto
()
Datum: 08.11.2010 21:35:18
Ahojte. Tani, myslim, ze si Barboku rozplakala v tom dobrom slova zmysle. Mne sa tiez takto vyznalo viacej mamiciek, ze ma obdivuju, ako to zvladam a nesiem. Tiez som sa vtedy strasne rozplakala.Nic ine nam nezostava, ked sa chceme pokusit o dalsie dieta a ked nechceme, aby sa este aj nad nami trapili manzelia a rodina. Tak sme silne, ale nase vnutro trpi. Trpi strasnou bolestou. Aj ked je prazdne, ale bolest nikdy nepominie. Tani, nic ine nam nezostava, len sa naucit zit s takymto trpkym udelom, ktory nas postihol. Ked som cakala Sofi a presli prve tri kriticke mesiace, myslela som si, ze sa uz nic zle nemoze stat. Este som sa obavala , ze pri porode sa moze nieco prihodit. Ale, ze mozem prist o babatko aj v takom vysokom stadiu tehotenstva ma ani nenapadlo.ESte som vedela hovorit manzelovi, ze neviem si to predstavit, ze by sa nieco stalo. Povedala som mu to vela krat, ze neviem ako by som to prezila.A este ked ma clovek aj pokupenu vybavu. Ked otvorim tu skrinku s tymi vecickami a kozmetikou pre malicku, je mi zle, musim to hned zavriet. Malo to byt pre nu a teraz mi to je naco.....Zuzana
|
|
|