Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 pre Sofinku
 zuzana+peto   08.11.2010   21:56:03 
 RE: pre Sofinku
 Lenka   11.11.2010   19:20:07 
 zuzana+peto   12.11.2010   08:20:57 
 RE: nasi anjelikovia
 Lenka   12.11.2010   15:13:55 
 radka   12.11.2010   07:31:59 

Titel : RE: pre Sofinku
Autor: radka  ()     Datum:  12.11.2010 07:31:59

Ahoj maminky, to co jste psaly je tak hrozně pravdivé. Je spousta andílků, o kterých bylo rohodnuto hned na jejich začátku, je spousta andílků kterým ublížil třeba i ten nejbližší člověk a to je hrozné a nepochopitelné...Proč my musíme mít naše adílky, když jsme to tak vůbec nechtěly. Proč se musíme probouzet s tím hrozným pocitem prázdnoty, proč jedinné, co kupujeme svým dětem je kytička, svíčka, drobnost..A nosíme jim to na hrobečky..Tohle jim do ručiček nepatří, chtěla bych kupovat hračky, plínky, čaj pro kojící maminky a spoustu věciček..Ale není komu.Chtěla jsem být skvělou maminkou Nelinky a nechtěla jsem nikdy poznat trápení maminek andílků, tak jak ho poznávám teď.. Andílci moc na vás myslíme, Nelinko mám Tě moc ráda a stále na tebe myslím.Posílám obrovské obejmutí a spoutu pusinek. Každý z nás by ti dal kus svého srdce, jen kdyby to šlo.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: