Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 moj Lukasko
 Lenka   17.11.2010   06:53:02 
 RE: moj Lukasko
 Lenka   17.11.2010   18:17:15 
 zuzana+peto   18.11.2010   06:42:38 
 radka   18.11.2010   06:51:48 
 zuzana+peto   19.11.2010   11:25:24 

Titel : RE: moj Lukasko
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  18.11.2010 06:42:38

Mila Lenka, viem ze je to velmi tazke a krute, ale nepredstavuj si veci, ktore by boli, keby tu bol Lukasko. Takto si jatris rany, potrebujes sa troska posunut dalej vo svojom smutku. Mozno sa na mna aj nahnevas, ale viem o com hovorim. Musela som taketo myslienky zahanat prec, lebo inak by som sa bola z toho asi zblaznila. Tym nechcem povedat, aby si na maleho nemyslela. Nevzpominaj na to co bolo, co sa stalo, nepredstavuj si to, lebo svoju bolest tym prehlbujes. Potrebujes ist dalej, aj ked je to pre Teba v tejto chvili nepredstavitelne. Mne velmi pomahalo, ked som o tom rozpravala. Tristokrat som povedala svoj pribeh, kolegom, manzelovi, kamaratom, pomahalo to. A na take veci ako odist z tohto sveta vlastnou vinou ani nemysli, lebo sa s malym nikdy nestretnes. Mala som aj ja taketo stavy, ale manzel mi dal taku radu, ako ja teraz Tebe. Myslim na Teba, nie si v tom smutku a ziali sama. Posielam bozteky vsetkym anjelikom do nebicka, su to nase lasenky krasne a vzdy nimi aj zostanu. Zuzana

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: