Titel : RE: maminkam..
|
Autor: Zuzana
()
Datum: 12.12.2010 00:03:16
Aj ja si myslím, že je to krásny nápad. Práve sme sa vrátili s manželom z prechádzky, chceli sme vyskúšať balónik šťastia, či poletí. Skoro som plakala, vonku totiž popŕcha a možno práve pre to nám balónik nevzlietol... Bolo mi to veľmi ľúto, chcela som myslieť na drobčeka a poslať mu ho.. Tiež mám veľký strach z vianoc. Minulý rok boli prvé Vianoce, ktoré som strávila len s manželom, bez rodičov a manžela som poprosila, aby povedal pri štedovečernom stole príhovor. Mimo iného povedal, že dúfa, že o rok nás bude pri tom stole o jedného viac. Mne už vtedy vybehli slzy, bolo to také dojímavé... O 2 týždne na to sme sa dozvedeli najkrajšiu novinu - čakali sme bábo.. Neskutočne sme sa tešili a všetko si predstavovali, plánovali. Hneď som si predstavovala, ako strávime ďaľšie Vianoce: ja, manžel a náš drobček, volali sme ho šušník. Tak veľmi som to mala v predstave, že keď si teraz predstavím Vianoce bez šušníka, je to strašné. Už teraz viem že sa budem snažiť byť šťastná, nemyslieť na to, čo sa stalo a že to malo byť úplne inak, ale.... Úprimne prajem si, aby to už bolo za nami. Prajem všetkým mamičkám aj oteckom anjelikov, aby vydržali, možno ešte niekedy budeme šťastné..
|
|
|