Titel : RE: linduska..
|
Autor: barbora a roman
()
Datum: 14.12.2010 19:10:03
dakujem ti lucy, ani netusis, ako dokazu povzbudit taketo slova.stretla som sa aj s takym "hyenizmom",no v tej chvili to bolo pre mna uplne nepodstatne.ja a moji blizki sme vedeli, ako sa to stalo a cudzim ludom som to nepotrebovala vysvetlovat.na novinarov som nereagovala, v tych dnoch bola pre mna dolezita len linduska. boli sme s nou az pokial to bolo mozne.aj ked novinari davali zle informacie, vraj linduska stale bojuje o zivot, nebola to uz pravda.nase slniecko uz bolo v nebi.museli sme sa rychlo rozhodnut, aby to vsetko malo nejaky zmysel,a nasa hviezdicka mohla pomoct inym detickam.a na nete som sa stretla viac s podporou, ci uz znamych alebo neznamych ludi.trochu som sice chapala aj opacny nazor,ale nepochopim, ako moze niekto tak kruto sudit, ked o tom nic nevie.vtedy mi jedna priatelka povedala nieco, co som si vzala k srdcu. "inteligentny clovek to pochopi a debil ma nezaujima." linduska vedela a vie, ako velmi ju milujeme a to sa nikdy nezmeni.vzdy bude nase slniecko.manzel si tiez cita vsetky prispevky a spytal sa ma, preco aj jeho meno som sem nenapisala, ako lenka, alebo zuzka, tak pridavam aj jeho meno. pozdravujem vsetky maminky, anjelikom posielam silne objatie a boztek.
|
|
|