Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 linduska..
 barbora   13.12.2010   16:19:47 
 RE: linduska..
 zuzana+peto   14.12.2010   06:13:03 
 Lucy   13.12.2010   19:33:37 
 barbora a roman   14.12.2010   19:10:03 
 Lucy   15.12.2010   11:46:14 

Titel : RE: linduska..
Autor: barbora a roman  ()     Datum:  14.12.2010 19:10:03

dakujem ti lucy, ani netusis, ako dokazu povzbudit taketo slova.stretla som sa aj s takym "hyenizmom",no v tej chvili to bolo pre mna uplne nepodstatne.ja a moji blizki sme vedeli, ako sa to stalo a cudzim ludom som to nepotrebovala vysvetlovat.na novinarov som nereagovala, v tych dnoch bola pre mna dolezita len linduska. boli sme s nou az pokial to bolo mozne.aj ked novinari davali zle informacie, vraj linduska stale bojuje o zivot, nebola to uz pravda.nase slniecko uz bolo v nebi.museli sme sa rychlo rozhodnut, aby to vsetko malo nejaky zmysel,a nasa hviezdicka mohla pomoct inym detickam.a na nete som sa stretla viac s podporou, ci uz znamych alebo neznamych ludi.trochu som sice chapala aj opacny nazor,ale nepochopim, ako moze niekto tak kruto sudit, ked o tom nic nevie.vtedy mi jedna priatelka povedala nieco, co som si vzala k srdcu. "inteligentny clovek to pochopi a debil ma nezaujima." linduska vedela a vie, ako velmi ju milujeme a to sa nikdy nezmeni.vzdy bude nase slniecko.manzel si tiez cita vsetky prispevky a spytal sa ma, preco aj jeho meno som sem nenapisala, ako lenka, alebo zuzka, tak pridavam aj jeho meno. pozdravujem vsetky maminky, anjelikom posielam silne objatie a boztek.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: