Titel |
Autor |
Datum |
  |
Krásne a zároveň tak smutné
|
|
Erika B.
|
20.12.2010 21:13:12 |
Titel : Krásne a zároveň tak smutné
|
Autor: Erika B.
()
Datum: 20.12.2010 21:13:12
Už to bude 7 rokov, kedy nám odišiel 1. anjelik do nebíčka. Nikdy nezabudnem, ako sme chceli všetkým pri večeri oznámiť, že naša rodina sa rozrastie. Na ten dátum - 22.12.2003 nezabudnem nikdy v živote. Deň pred tým z našej rodiny odišiel vzácny človek - naša starká. Po mojom nedobrovoľnom pobyte v nemocnici sme v deň prepustenia utekali na pohreb mojej druhej mamy. Takže tie Vianoce boli pre nás kruté. Odvtedy pre nás stratili to svoje čaro. Až kým... do našej rodiny pribudli ďalší dvaja anjeličkovia a o pár rokov neskôr aj dvaja drobčekovia, ktorí už zostali s nami. Vianoce zasa začínajú mať svoje čaro, aj keď to už nikdy nebude ako pred tým rokom 2003.
Nikdy nezabudnem na svoje detičky, tak ako na ne nezabúdate ani vy, ostatné maminky anjelikov. Čítam vaše príspevky, plačem, keď je zasa na svete o jedného anjelika viac, cítim s vami vašu bolesť...Keby som bola princezná Arabela... Veď vy viete, čo by som spravila! Pozdravujem do nebíčka všetkých anjelikov a aj našich troch huncútov. Sľubujem vám, že sa s vami raz stretnem a vy viete, že si za svojimi sľubmi stojím. Posielam vám tisíce objatí a božtekov a nekonečne, nekonečne vás ľúbim. Z celého môjho srdiečka. Poslúchajte starkú! Vaša mamina
|
|
|
|
|