Titel : pre Sofinku
|
Autor: zuzana+peto
()
Datum: 24.12.2010 08:09:51
Ahoj anjelicek moj, dnes mas sedem anjelikovskych mesiacikov, presne na stedry den.Dnes by mal byt najstastnejsi den v roku, ale nie je. Tak velmi mi chybas a tak velmi mi je za tebou smutno. Tak nadherne Vianoce ako boli minuly rok, ked si bola v mojom brusku, neviem ci este niekedy zazijem.Tak rada by som si Ta pritulila, pohladkala, pobozkala, tak tuzim potom, aby si tu bola.Nemyslela som, ze dnesny den bude pre mna taky tazky.Ale budem sa snazit velmi nesmutit, pretoze viem, ze ked som smutna, si smutna aj ty a to nechcem. Dnes ma byt najkrajsi den v roku. Po veceri Ti posleme do nebicka s tatikom lampionik stastia a mame pre Teba nadherny kahancek s anjelikmi.Minuly rok som si predstavovala, ze dnesny den budes sediet pri stole s nami, mne alebo tatinkovi na kolenach, ale budes sediet v nasich srdieckach a na svojom oblaciku. Moc Ta lubime, najviac na svete obaja s ockom a prajeme Ti Sofinka krasne Vianoce aj vsetkym ostatnym anjelikom Nelinke, Linduske, Lukaskovi, Sasenke, Maxikovi, Alexkovi, Simeonkovi a vsetkym ostatnym, ktorych som nespomenula.Velmi nam chybas.Maminka
|
|
|