Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Iveta
()
Datum: 24.12.2010 21:39:42
Krásne a plné lásky vianočné sviatky detičky moje a aj všetkým ostatným anjelikom z celého srdca želáme.Boli sme pri hrobčeku a poslali sme Vám balon,vyletel krásne do nebíčka,aj s želaním pre Vás všetkých anjelikov.Pri hrobčeku sme vyprskali pár prskaliek,pomodlili sme sa,poplakali sme si a išli sme domov.Poprosila som Ježiška,aby si ma ku Vám už zavolal. MILUJEM VÁS DETI MOJE. Všetkým želám prekrásne vianočné sviatky plné lásky,radostných spomienok a slzy vypadnuté z očí len zo šťastia...Iveta s rodinou Iveta napisal/a: ------------------------------- Láska moja milovaná.Dnes je presne 18 mesiacov,čo sme si ťa dali do studenej a tmavej zeme.Prosím ťa odpusť mi to.Dnes sme boli za Tebou práve v hodinu,ked sme si ťa pochovávali.Lukáško môj milovaný,ty vieš ako mi chýbaš ,aj Stanko a Majka.Navždy ostanete našimi deťmi,síce ste našimi detičkami nebeskými,ale ja si vás tu snažím sprítomňovať tak ako sa najviac dá.Prajem Vám nádherné vianočné sviatky,vela lásky od nebeskej Matky Marie,pána Ježiška,Ducha Svätého a pána Boha.Prosím Vás detičky moje prídite ku nám domov.Ved náš domov,je aj váš domov.Ved aj povery vravia,že duše našich príbuzných zosnulých trávia štedrý večer doma s nami. MILUJEM VÁS .....MAMINA
|
|
|