Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anjelik LUKÁŠKO
 Iveta   23.12.2010   21:22:13 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 Iveta   24.12.2010   21:39:42 
 barbora a roman   25.12.2010   10:59:02 
 zuzana+peto   25.12.2010   08:06:10 

Titel : RE: Anjelik LUKÁŠKO
Autor: Iveta  ()     Datum:  24.12.2010 21:39:42

Krásne a plné lásky vianočné sviatky detičky moje a aj všetkým ostatným anjelikom z celého srdca želáme.Boli sme pri hrobčeku a poslali sme Vám balon,vyletel krásne do nebíčka,aj s želaním pre Vás všetkých anjelikov.Pri hrobčeku sme vyprskali pár prskaliek,pomodlili sme sa,poplakali sme si a išli sme domov.Poprosila som Ježiška,aby si ma ku Vám už zavolal.
MILUJEM VÁS DETI MOJE.
Všetkým želám prekrásne vianočné sviatky plné lásky,radostných spomienok a slzy vypadnuté z očí len zo šťastia...Iveta s rodinou
Iveta napisal/a:
-------------------------------
Láska moja milovaná.Dnes je presne 18 mesiacov,čo sme si ťa dali do studenej a tmavej zeme.Prosím ťa odpusť mi to.Dnes sme boli za Tebou práve v hodinu,ked sme si ťa pochovávali.Lukáško môj milovaný,ty vieš ako mi chýbaš ,aj Stanko a Majka.Navždy ostanete našimi deťmi,síce ste našimi detičkami nebeskými,ale ja si vás tu snažím sprítomňovať tak ako sa najviac dá.Prajem Vám nádherné vianočné sviatky,vela lásky od nebeskej Matky Marie,pána Ježiška,Ducha Svätého a pána Boha.Prosím Vás detičky moje prídite ku nám domov.Ved náš domov,je aj váš domov.Ved aj povery vravia,že duše našich príbuzných zosnulých trávia štedrý večer doma s nami.
MILUJEM VÁS .....MAMINA

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: