Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 smutok
 evit@   29.12.2010   22:41:28 
 RE: smutok
 Maxíkova maminka   01.01.2011   09:27:49 

Titel : smutok
Autor: evit@  ()     Datum:  29.12.2010 22:41:28

Liuska anjelik...uz tak dlho som nepisala sem pre teba ziadne riadky...ty vsak vies ze nieje dna kedy by som sa s tebou nerozpravala nieje noci kedy by som na teba prestala mysliet...nieje chvile ktoru by som zila bez teba...na veky ta mam v srdci vritu na veky ta tam budem nosit ...do chvile ked mi bude umoznene opet ta stiskat a bozkat na tvoje male cielko....mam v naruci petku a od oktobra filipka,a mne je nejak clivo...nemozem uverit tomu ze tu nie si...ved mam tri deti,ale iba dve mam moznost stiskat bozkat dotykat sa...je mi smutno ze tu nie si...predstavujem si ake by to bolo keby ste boli vsetci traja s nami :) ty by si bola uz velka slecna ktora mi pomaha a mozno by si ich ucila nejake huncutstva...zaleju sa mi oci slzami ked si uvedomim ze rozmyslat nad tym co by bolo keby :( niekedy mam pocit ze musela si ist,aby prisli petka a filipko...chybas nam srdiecko a ja strasne tuzim opet sa ta dotknut,opet vidiet tvoj usmev a pocut tvoj plac ...spinkaj sladko srdiecko milovane...srdce srdcu srdce dalo srdce srdcia milovalo...lubime ta ...PS:petka pred spanim vzdy posiela pusu lijke :) aj na obed aj vecer,uz jej niekedy ani nemusime povedat...sama krici baaabo a posiela...lubime ta vsetci xxx

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: