Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 pre Sofi
 zuzana+peto   30.12.2010   06:44:53 
 RE: pre Sofi
 Gabi   31.12.2010   19:34:59 

Titel : RE: pre Sofi
Autor: Gabi  ()     Datum:  31.12.2010 19:34:59

Ach Zuzi, píšeš tie slová akoby si ich čítala z môjho srdca, z mojej duše, z mojej mysle. Už nikdy nebude život ako predtým - už bude rozdelený len na pred.... a po..... Tiež sa v mysli stále vraciam k tomu času, keď bolo všetko v poriadku a malá si spokojne kopkala v mojom brušku a ja som sa tešila, že na Vianoce už budeme kompletná rodina/ako vravel môj muž/ - OTEC,MAMA,SYN,DCÉRA. Nedokážem to pochopiť, veď bolo všetko v poriadku - každé jedno vyšetrenie a predsa.....
Drahá dcérenka, prosím pošli svojej mamičke nejaké znamenie, nech viem, že ti je dobre a že sa na mňa nehneváš, že som ťa nedokázala donosiť a dať ti život - ver že som veľmi chcela srdiečko moje. Som však vďačná aspom za to, že som sa mohla s tebou rozlúčiť a pobozkať tvoje nádherné čielko, líčka a tiež pohladkať ťa. Ľúbim ťa Sašenka moja a posielam tebe a tvojim kamáratom veľa-veľa pusiniek. Tvoja mamina.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: