Titel |
Autor |
Datum |
|
Linduske
|
|
sklabnikova
|
04.01.2011 17:07:59 |
Titel : Linduske
|
Autor: sklabnikova
()
Datum: 04.01.2011 17:07:59
Lilka,slniecko posielam Ti do nebicka velky bozk a pozdrav pre Teba a ostatnych anjelikov.Lilka boli sme u vas na Silvestra tak ako aj minuly rok.Ked sme boli predtym u vas tak Ty si mala 6.mesiacov.Tento rok bol smutny,lebo si tam chybala.Spominali sme ako si rok predtym sedela v kuchyni pri spalni s rozlozenymi hrackami a vsetci sme sa s Tebou hrali a smiali sme sa ako si chcela lozit,ale jednu nozicku si tahala za sebou.Aj s Dasku sme sa rozpravali o Tebe a spominali.Boli sme aj na prechadzke a aj tam si nam velmi chybala,lebo ked sme boli u vas, tak sme isli vzdy na prechadzku s Janom,maminku a s tatinkom a samozrejme Ty si nemohla chybat.Janovi som povedala, ze je to zvlastny pocit bez Teba ist na prechadzku,lebo to bola prva prechadzka bez Teba.Liluska,lubime Ta a myslime na Teba.Chybas nam.Maminka napisala knihu o Tebe.Darovala aj nam.Je krasne napisana.Ako mi ju dala,tak som si ju hned precitala.Je plna spomienok na Teba.Ked som ju citala,tak som pri nej plakala.Zaciatok bol krasny,ale koniec bol velmi smutny.
|
|
|
|
|