Titel : terezka
|
Autor: mirka
()
Datum: 18.01.2011 15:51:00
Miláčik, dnes je utorok, piaty v poradí, zas som nespala, znova sa pýtam prečo, prečo práve Ty? Možno preto, že si výnimočná, možno preto si ťa Pán Boh vybral, ale pre ktorú mamku nie je jej dieťa výnimočné? Potrebuje ich tak veľa? Možno áno, na svete je veľa zla, možno ma chce potrestať, skúšať koľko vydržím, nemám odpoveď,aj bez nej sa s tým musím naučiť žiť a to je to najťažšie- žiť bez Teba...s vedomím, že Ťa nikdy neuvidím, aspoň nie tu na zemi, bolí to a preto si hovorím a vkladám nádej do toľkokrát opakovaných slov, že raz budeme spolu. Bez tej nádeje by som to nezvládla...Ľúbim Ťa láskou,ktorú slovami nemožno opísať ale nedokážem opísať ani prázdnotu, čo cítim. Minule nám teta Alenka povedala, že náš dom má neskutočne rodinnú atmosféru, že z neho sála teplo domova, ja som ostala smutná. Do takého domu patria deti, aspoň tri, štyri, vždy som po tom túžila, plný dom detskej radosti, aké by to bolo, počuť Tvoj hlások, vidieť Tvoje očká, privinúť si Ťa a keby prišiel Adamko zo škôlky a mala by som Vás oboch tu...Adamko je o chvíľku doma, ale ale náš dom ostane navždy bez Tvojho hlásku, smiechu...
|
|
|