Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Davidko
 Judita   18.01.2011   20:06:36 
 RE: Davidko
 barbora a roman   18.01.2011   21:34:49 
 Gabi   19.01.2011   11:53:44 
 zuzana+peto   19.01.2011   10:25:34 

Titel : RE: Davidko
Autor: barbora a roman  ()     Datum:  18.01.2011 21:34:49

ked som si precitala,juditka, tvoj prispevok, hned som si predstavila lilinu skrinku. tiez ma vsetko oblecenie tak, ako keby tu bola. este aj teplaciky som nechala neoprane.su uspinene asi od keksikov, co papala a nechcem ich oprat. je to sest mesiacov.neviem si predstavit, ze by som to vsetko dala do krabic.ani manzel to nechce. sestnast mesiacov?pre niekoho nepredstavitelna doba nechat veci anjelika nedotknute a mne to pride take samozrejme.aj postielka je stale pri mojej posteli.a jej hracky pri postielke. len jej kocik, hojdacku a kresielko sme odlozili.vsetko nechame tak ako je az dokial sa nam nepostasti babätko.niekto by si mozno myslel, ze je lepsie vsetko schovat, aby to nebolelo este viac. ja to tak necitim. potrebujem to mat vsetko na blizku.akoby nikdy neodisla fyzicky. lebo dusickou je stale s nami.stale chceme o nej rozpravat,mame vsade jej obrazy.bolest pomalicky uticha, otupuje sa a ostavaju krasne spomienky.viem, ze nepreboli,ale pomaly sa s nou ucime zit.pridu "datumy", vyplacem sa a zase sa na chvilu ulavi.lubim ta, slniecko moje

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: