Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Sofinke
 zuzana+peto   28.01.2011   19:25:55 
 RE: Sofinke
 zuzana+peto   30.01.2011   13:52:04 

Titel : Sofinke
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  28.01.2011 19:25:55

Ahoj lasenka nasa. Moc Ta lubime obaja s ockom a velmi nam chybas.Predstavujem si tu Tvoju nadhernu tvaricku, tie cierne vlasky, ktore Ti pokryvali cielko, tie malinke rucicky, ktore boli prikryte perinkou, si nase najkrajsie babatko. Tak rada by som Ta pobozkala a pohladila. Dufam, ze anjelik, ktoreho sme Ti dali do truhlicky Ta ochranuje a sprevadza po Tvojej cesticke v nebi.Vcera sme boli s ockom v Bratislave na hematologii. Z hladiska hematologie vyzera vsetko v poriadku. Este mi pani doktorka urobila nejake dva odbery, ktore je este mozne urobit, ale inak mame vsetko v poriadku a aj DNA. Pytala som sa jej na moznu pricinu vzniku tak tazkej anemie a povedala , ze to su veci medzi nebom a zemou. To je taka otazka ako ked niekto dostane rakovinu, preco zrovna on ju dostal. Dusicka moja nechapem, co sa mohlo stat, dufam len, ze som Ti nejak ja neublizila, ak ano, tak odpust, nikdy som nechcela, lubila som Ta od prvej chvile, lubim Ta a aj Ta lubit budem, vsetko je Tvoje a pre Teba. Hovorila, ze jedna z moznosti mohla byt vrodena choroba cervenych krviniek, nieco sa mohlo udiat v kostnej dreni, ze sa netvorila tak ako mala, alebo to mohla byt nejaka prekonana infekcia, ktora sa uz potom dala tazko odhalit, jednoducho sa to prekonalo a uz sa to viacej nezobrazilo, proste priroda.Vyvoj cloviecika je tak zlozity a nadherny proces...... Je to velmi bolave, len Pan Boh vie, preco to tak muselo byt, preco si musela odist. Ale ver, ze moja laska k Tebe sa nasobi den, co den a neviem si predstavit svoj zivot bez Teba. Si nasa, jedina a prva dcerenka, bola si tu, aj si tu a nikto Ta nam nevezme. Lume Ta Sofi. Maminka a ocinko. Samozrejme pozdravuj aj vsetkych kamaratov a kamaratky v nebicku, pekne sa spolu hrajte. Posielm Ti vrucny bozek na dobru noc.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: