Titel : RE: Nelinka
|
Autor: Radka
()
Datum: 30.01.2011 10:32:49
Deni, máš pravdu, milujeme své andílky a nikdy to nebude jinak. Prostě jen nejde pochopit..Neluška odešla a já se snážím věřit, že je jí určitě líp, než kdyby měla mít nějaké trápení. Plánovaný porod na úterý a v pondělí se zastavilo srdíčko..Jako příčina byla tromboza pupečníkové žíly. Prý velmi ojedinělá příčina. Jen mi připadá, že ,,ojedinělá příčina,,se označí opravdu všechno...Ale andílků je tolik. Každá z nás se musíme učit s touhle realitou žít. Někdy se to zhoupne v duši nějak víc, jindy rozum říká, že asi tahle volba byla pro Nelušku méně bolestivá a to, že bolest zůstala těm, kteří zůstávají..no však víš, nejde najít slova, ale je to tak.. Neluško, je tady spousta smutných maminek andílků, spousta silných příběhů..Ale je to jedna z možností, jak Vám vyjádřit svoji lásku, jak se o lásku podělit i s někým, koho sice nemusíme znát, ale víme že je. Každá maminka si při vzpomínce na svoje děťátko přeje, aby její myšlenky a láska doplula k jejímu andílkovi a zároveň doufám,že lásku dostávají i děti, které musely projít peklem na zemi a někdo rozhodl za ně.. Holčičko moje, moc na Tebe myslím a mám Tě moc ráda. Opatruj se nám a buď moc šťastná. Všem Andílkům přeji krásný den plný radosti. S láskou maminka
|
|
|