Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Linduska
 sklabnikova   01.02.2011   15:54:50 

Titel : Linduska
Autor: sklabnikova  ()     Datum:  01.02.2011 15:54:50

Lilka,slniecko posielam Ti do nebicka pekny pozdrav.Uz mam po operacii.Pisala som Ti pred nou.Dopadla dobre.Lilka v ten den som Ta videla a verim ze si ma bola pozriet.Videla som Ta v bielych satockach a velmi si sa podobala na maminku.Nieco si mi podavala,ale neviem co,lebo v tom ma zobudila sestricka alebo som sa prebudila sama po operacii.Bola som v narkoze tak uplne neviem.Videla so ta uz vacsiu..Povedala by som ze asi ako 2-3 rocna slecna.Skoda ze som sa zobudila.Rada by som vedela ako by ten sen skoncil.Mozes prist do mojho sna znova a dokoncit ho.V nemocnici som mala v telefone aj tvoje fotky.Pred operaciou som si ich pozerala a myslela na Teba a verila ze das pozor aby operacia dopadla dobre.Vcera sme boli s maminku,tatinkom a Janom na cintorine Ti zapalit sviecky.Bolo mi hrozne a plakala som,lebo mi bolo obzvlast smutno za tebou po tom co som Ta videla.Dnes sme isli domov,ale samozrejme boli sme sa s Janom este s Tebou rozlucit pred odchodom.Lubime Ta,anjelik nas.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: