Titel |
Autor |
Datum |
  |
Pre moju najdrahšiu bambulinku
|
|
Katarína
|
11.02.2011 23:06:58 |
Titel : Pre moju najdrahšiu bambulinku
|
Autor: Katarína
()
Datum: 11.02.2011 23:06:58
Bambulíček dnes je to osem rokov čo si od nás odišla princeznička naša milovaná.Veľmi Ta milujem a nikdy nepochopím prečo sa to muselo stať aj ked mi budu milion krát opakovať,že Ti je lepšie.Moje srdce je stále Tvoje a nadovšetko Ta miluje bola si najkrajšia na celom svete Tvoje krásne očká,Tvoje nadherne vlásky dokonalá tvárička si celá moja a ja viem,že ta strašna bolest raz odíde a my sa stretneme a už si Ta nenecham zobrať nikdy láska moja najväčšia.Ty vieš,že Ta nadovšetko milujem a si stále s nami aj s babami.Dakujem Ti miláčik ,že ich ochranuješ už tolko krát si ich zachránila.Baby by Ta mali najradšej pri sebe aby ste sa spolu hrali,ale Ty to vieš, všetko to vidíš.Slniečko moje krásne dakujem,že si mi dala nadherné dva mesiace s Tebou a viem,že nikdy nebudem taka bojovníčka ako Ty, ale aspon sa budem viac snažit, tak neskutočne silno si chcela žit.Ta nasa dohoda sa nikdy nesplní ale verím že raz budeš v mojom naručí a silno si Ta pritúlim a všetko Ti vynahradim.MILUJEM ŤA BAMBULÍNKA MOJA, Tvoja milujuca maminka.
|
|
|
|
|