Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Radke
 mirka   14.02.2011   08:33:34 
 RE: Radke
 Radka   15.02.2011   10:02:35 
 zuzana+peto   16.02.2011   07:06:24 
 barbora a roman   15.02.2011   18:55:11 
 Martina   15.02.2011   11:22:35 
 zuzana+peto   16.02.2011   07:09:26 
 Radka   15.02.2011   10:59:27 
 Gabi   15.02.2011   11:13:22 
 mirka   15.02.2011   11:11:59 
 Gabi   14.02.2011   19:11:04 
 Martina   14.02.2011   15:15:55 
 lenka a mato   14.02.2011   18:13:37 
 barbora a roman   14.02.2011   19:37:46 

Titel : RE: Radke
Autor: Radka  ()     Datum:  15.02.2011 10:02:35

Nelinko, krásné ráno a den plný klidu a radosti nejen Tobě, ale všem Andílkou přeje s velikou láskou maminka

Děkuji, děkuji, děkuji...Jak to všechny znáte..jsou někdy dny, ale dnes, když jsem přišla na stránky..no prostě síla. Nejdřív mě vyhrkly slzy a pak jsem se začala usmívat. Neskutečně mě vzal Váš zájem. V pátek to vážně hrozně hloupě dolehlo. Markétka šla na ples a když jsem ji česala, myslela jsem na Nelušku..jí nikdy vlásky česat nebudu. Žádná maska na karneval, žádné vstávání do školky, žádné psaní úkolů, šaty na ples, řešení problémů, že zase nemá nic na sebe...Do toho jsem musela vypravit Honzíla na lyže..V sobotu jel na závody a já si říkala, že kdyby tak nastydl a já si ho musela nechat doma...Prostě tady byl strach a já se nedokázala vymanit z myšlenek. V neděli odjel na týden do Pece pod Sněžkou..Včera jsem gruntovala..Co dodat. Povídala jsem Nelince, řekla jsem si, že si trochu uklidím i v hlavě, řekla jsem si, že andílky otevřu až za odměnu sama sobě.. Dnes jsem se šla odměnit a ta odměna byla dokonalá. Tohle pochopí jen maminky jako jste vy, ta starost a snaha pomoct, vyburcovat všechnu tu snahu, kterou v sobě máme a někdy asi mít nechceme...Věřím, že to co cítím já jako dar mezi námi, cítí i naše dětičky, vědí, že ne jen oni jsou andělskou rodinou, ale i my o sobě víme, známe se jako málokdo a naše ,,vztahy,, jsou.. no já nemůžu najít slovo ale věřím, že si to určitě nějak porovnáte, protože víte.Při tom,,úklidu,, v hlavě jsem si znovu naplno uvědomila, kolik toho Nelinka za tak krátkou chvilku zvládla. Co dokáže tak křehoučké stvoření...Myslím tím hlavně ovlivnění vztahů, uvědomění si drobností, které dostáváme každý den. Nejvíc jsem si to určitě uvědomila u Markétky.I když si myslím, že náž vztah byl vždycky ,,nadstandartní,, a hodně otevřený, díky Nelince to dostalo mnohem větší rozměr.Prostě i našeho vztahu se dotkl anděl...Krátká věta, ale přesně tak to je...
Ještě jednou Vám děkuji a posílám vřelé obejmutí a usměv. - vážně se usmívám na obrazovku.....Radka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: