Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 terezka
 mirka   14.02.2011   08:28:11 
 RE: terezka
 mirka   15.02.2011   15:40:20 
 Martina   16.02.2011   11:04:46 
 mirka   17.02.2011   17:29:41 
 barbora a roman   15.02.2011   19:07:16 

Titel : RE: terezka
Autor: mirka  ()     Datum:  15.02.2011 15:40:20

Ahoj zlatíčko, ocko išiel pre Adamka do škôlky a ja som si urobila prestávku- učím sa na skúšku, tento semester bude veľmi náročný, neviem, ako to zvládnem. Včera bol ťažký ...všetkých nás Tvoja smrť poznačila, dúfam, že sa to časom spraví, niekedy sme s ockom veľmi podráždení, hlavne ja...a včera bolo 14 teho, k tomu ešte Valentín, tak ma to rozčuľovalo, sviatok lásky...bez Teba...neviem či a kedy sa s tým vysporiadam, viem, že ešte prešlo málo, pramálo času, ale mám pocit, že sa všetko kazí...jeden deň po sebe kričíme...druhý sa snažíme sa navzájom podržať...a ešte ten tlak okolia...každý mi dáva najavo, že som iná, že to nie je dobre...ja niekedy fakt nevládzem a mám toho plné zuby...je to vážne tak nepochopiteľné?...srdiečko, prečo sa to muselo stať? Tak ťažko sa žije bez Teba. Naučím sa to vôbec niekedy?...prišla mi predvolanka na genetiku.Nepíšu, že s dieťaťom, ja sa ani nejdem ozvať, aspoň, keď tam budem, tak sa s pani dr. poradím...aj keď viem, čo mi povie, geneticky ste v poriadku...tak sa tešila a verila, že všetko bude dobré, tak, ako mi všetci...anjelik, veľmi nám chýbaš, teta Ildika Ti kúpila krásneho sloníka- dievčatko pre šťastie, ale Ty si šťastná, tam, kde si je miesto plné šťastia...ale čo my???budeme ešte niekedy šťastní? tak naozaj? Terezka, prepáč, toto by som Ti nemala hovoriť...plač..............

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: