Titel : Sofinke
|
Autor: zuzana+peto
()
Datum: 19.02.2011 00:53:32
Ahoj laska moja, tak neskutocne tazke je zit bez Teba. Necitit Ta, nepohladi Ta, nebobozkat Ta, prejde niekedy ta bolest, ta ukrutna bolest, bezmocnost a beznadej. Tak strasne mi chybas, odpust, ze placem, nemozem inak.Nic mi Ta nevrati, nenahradi......Je to tak strasne a nespravodlive, kde sa stala chyba, co som komu urobila? Ked potom ukrutnom stasti, prislo ukrutne trapenie. Ako velmi sa zivot zmeni v zlomku sekundy.Boze preco ma takto stale skusas?Prosim uz nevladzem, Sofinku si mi nemal zobrat, tak nadherne babatko, krore kopkalo v brusku, vrtelo sa a svojimi pohybmi ma v noci budilo, teraz ma budi len plac a prazdnota.Mal to byt Sofinkin plac, ktory ma mal budit, nie moj plac. Prazdna naruc, co moze byt horsie, ako strata dietatka? Nepochopim to nikdy, ak mam zit cely zivot s takouto bolestou, tak nechcem zit. Na co? Zmizne niekedy ta bolest, vyrovnam sa s tym, ze zomrela? Niekedy mylim, ze ano, ale pridu dni a noci, ked je to opat sialene a tak tazke. Nemozem a ani nechcem dostat z hlavy ten Tvoj nadherny obraz. Tu krasnu tvaricku, ten malicky noztek, tie ustocka, cielko, tie nadherne cierne vlasky, ktore Ti pokryvali cielko, tie malinke chudunke rucicky, krote boli prikryte vankusikom.Odpust laska, ze placem ,ale inak to teraz nejde, musim, nechcem, aby si bola smutna. Maminka si len poplace a bude musiet ist dalej, kvoli milujucemu oteckovi a celej rodine, aj ked by isla najradsej za Tebou, ale sama nemoze.......Sofinka moja, anjelicek moj odpust, ak som Ti nejak ublizila, maminka Ti ublizit nechcela, maminka sa na Teba tesila, od prveho okamziku Ta milovala. Ach aky je krehky ten lad, chvilu sme hore a netrva dlho sme v priepasti. Ako lahko sa moze zlomit.....a je po nekonecnom stasti. Prisla si ako zazrak z neba a potom si tam aj odisla ako nadherny anjelik. Jedine, co ma utesuje je, ze viem, ze si v nebi, ze Tvoja dusicka je cista ako lalia a je z Teba prenadherny anjel. Dakujem, za krasny sen, v ktorom si sa mi ukazala a dala si mi vediet, ze sa mas dobre. Velmi Ta milujem, vsetka laska je tu pre Teba, kopec lasky, ktoru Ti posielam do neba. Dobru nocku lasenecka, cmuk posielam Ti boztek a sladke snicky, o mna sa neboj, maminka sa pozbiera, musi.....
|
|
|