Titel : RE: pre Ivetku
|
Autor: Iveta
()
Datum: 21.02.2011 21:42:59
Milá Zuzka,s manželom sme neabsolvovali nijaké vyšetrenie.Ja sa liečim na hematologii z anemie a genetiku som absolvovala,ked som bola tehotná,odber plodovej vody.Tie dni zúfalstva ako píšeš sú tu neustále.Proste mi chýbajú.Nerozumiem tomu,čo sa vlastne stalo a prečo sa to deje,prečo mi nechce nikto dať odpoved,vraj ked umriem sa to dozviem.Tak musíme asi len umrieť a sú taký ktorý by to urobili hned,ako ja.Pozdravujem ťa aj tvojeho manžela a mrzí ma,že máte aj vy takú istú skúsenosť ako aj my.Pekný veččer a vela sily do života.Iveta MILUJEM VÁS ANJELIKOVIA MOJI MILOVANÍ....MAMINA zuzana+peto napisal/a: ------------------------------- Ahoj Ivetka, nechcem sa Ta nejako dotknut, ale chcela som sa spytat, ci ste s manzelom absolvovali nejake vysetrenie, preco Vam Vase deticky odisli? Myslim genetiku, hematologiu atd.Pokial nie, skuste to, da sa zistit pricina a mnohe veci sa daju liecit. Napisem Ti ako vzdy, Tvojim anjelickom si neublizila, milovala si ich od prvej chvilky a citia Tvoju lasku a aj Tvoju bolest. Viem co prezivas, ja mam tiez dvoch anjelov.Niekedy su dni, ked je viacej sleniecka na oblohe a niekedy su dni plne zufalstva a beznadeje. Lubime Vas anjelickovia.Ivetka drz sa . Zuzana
|
|
|