Titel : ALEXANDRA
|
Autor: Gabi
()
Datum: 28.02.2011 09:18:29
Sašenka...táto zdrobnelina tvojho mena sa páčila tvojmu ockovi a už sa tešil, že ťa bude tak volať.....a Sandra, Sandrika....to bolo zase moje vytúžené meno pre moju princeznú......si naša ALEXANDRA - náš anjelik.... Ach PREČO LEN? - pýtam sa každý deň aj tisíc krát, aj keď viem že mi nikto nikdy nedá odpoveď.... Všetko malo byť inak, nemala som ráno vstávať do práce, mala som vstávať aby som ťa nakŕmila, prebalila, poláskala si ťa v náručí.....tak veľmi som sa tešila na toto obdobie, že to ešte raz zažijem - plánovala som tvojho bračeka vyzdvihnúť si skôr zo škôlky, aby sme mohli byť spolu kým pôjde do školy...prepáč pokladik môj - prepáč za slzy, prepáč že som ťa nedokázala priviesť na tento svet, prepáč ak som ti nejak ublížila, kým si bola v brušku, prepáč mi za to všetko a odpusť mi prosím, že sa už dokážem i zasmiať, ale ty vieš, že ten smiech je už s príchuťou bolesti a smútku, ale je tu tvoj braček a ja sa snažím aby ma nevidel stále iba smutnú....ach, tak veľmi bolí to, že tu niesi....nemôžem sa zmieriť, nedá sa....prosila som Boha, aby si bola v poriadku a on moju modlitbu nevyslyšal...PREČO??? čo som spravila, že ma takto potrestal a vzal mi jedno z tých dvoch najdrahších stvorení v mojom živote??? Matky by predsa mali svoje detičky vychovávať a nie ich pochovávať... Rozpísala som sa pokladik môj, ale je mi tak smutno za tebou.....posielam ti sladkú pusinku a hrejivé objatie pre teba a tvojich kamarátov, ktorý tu tiež zanechali smutné mamičky, ockov.... SLADKÉ SNÍČKY VŠETKÝM ANJELIKOM.....
|
|
|