Titel : RE: terezka
|
Autor: mirka
()
Datum: 01.03.2011 18:24:56
Dievčatá ďakujem a ďakujem aj môjmu anjelikovi...skúšku mám, ale bolo to hrozné. Bola to jedna z ľahších skúšok, no taký stav som ešte nikdy pred oveľa náročnejšími nemala, triaška na celom, i v celom tele, triasol sa mi ešte aj hlas, myslela som si, že sa každú chvíľu rozplačem...skúšajúci bol zlatý, povedal, nech sa školu pokúsim dokončiť...potom som si išla za ďalšou vyuč, pre zápočet, dostala som ho, ale potom sa začala vypytovať a ja som to nezvládla, slzy mi tiekli, ostala v šoku, nevedela, čo mi má povedať, vedela, že slová nepomôžu, rozprávali sme sa a keď som konečne vyšla, musela som sa ísť na záchod vyplakať...Žiadna radosť z jednotky ani len úľava, že to mám za sebou, len neskutočný smútok, bôľ...že musím, aj keď nechcem, ale rozum mi vraví niečo iné...slzy ma sprevádzali celú cestu domov...a teraz sa venovať ďalšej skúške a to už máme zápočty aj z tohto semestra, zajtra idem do práce-na prax...už teraz sa toho bojím, kolegovia, deti a medzi nimi aj jedna Terezka, bojím sa, že sa pred tabuľou položím...Tak ťažko sa žije bez Teba,anjelik môj, keby si tu len bola,všetko by bolo úplne inak...
|
|
|