Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Simeonko
 lenka a mato   02.03.2011   17:13:38 
 RE: Simeonko
 mirka   03.03.2011   13:28:21 
 RE: Simeonko
 lenka a mato   03.03.2011   14:31:41 

Titel : Simeonko
Autor: lenka a mato  ()     Datum:  02.03.2011 17:13:38

Zlatinko moje neskutočne moc mi chýbaš.vonku je krásne a všetcia tvoji kamaráti sa hrajú vonku na ulicy, len ty tam chýbaš.tak moc to bolí, počúvať ich pod oknami ako sa naháňajú a smejú.určite by si tam bol aj ty láska moja.verím že aj v nebíčku sa takto hráte pekne spolu anjelíky naše ved vás je tam tak strašne vela.miláčik prečo sa to muselo stat a ty tu niesy prečo ved sme boli taký štastní.láska moja cítim ako ma tá neskutočná bolesť pomaly zabíja,snažim sa len kôli tvojej sestričke ktorá rastie v brušku.keby si tu všetko by bolo iné, bola by tu radosť a smiech,ale teraz tu panuje smútok a plač.tatinko je do piatku na školení.ja som od včera tiež zostala doma z práce.aby sa bábetku niečo nestalo.Simuško tak moc by som sa chcela aspoň na chvílu pozrieť na teba ako sa tam máš a kde vôbec si,vystískať ta a vybozkávať.ja viem že sa to nedá,lebo keby ano tak už by som ta nikdy nepustila....prepač že plačem.milujem ta a .......

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: