Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 JAKUBKO - DVA MESIACE
 Martina   08.03.2011   13:58:10 
 RE: JAKUBKO - DVA MESIACE
 zuzana+peto   09.03.2011   07:29:03 
 Martina   09.03.2011   10:02:21 
 zuzana+peto   10.03.2011   11:31:38 

Titel : RE: JAKUBKO - DVA MESIACE
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  09.03.2011 07:29:03

Martinka, Vas syncek bol sam o sebe nadherne slniecko.Zrovna vcera som si ho pozerala a pobozkala som ho cez obrazovku pocitaca, take nadherne chlapciatko.Idu mi slzy do oci.Nepochopim naco su komu taketo nadherne stvorenia, nechapem....Ja som tiez pustila svoje dievcatko , odovzdala som ho Panu Bohu, ale naco ho potreboval, nechapem.... Ma uz moje 2 deti, tak dufam, ze dalsie, ked pride, snad uz necha nam.....Martinka plac, ked potrebujes , ja som v tej dobe, dva mesiace potom, tiez velmi plakala, nevedela som, co zo sebou. Bolo leto vsetci sa tesili, pre mna velmi smutne, netesila som sa.Ver, ze casom bude lepsie. Naozaj cas je najlepsi lekar, aj ked zabudnut nezabudnes, budes sa musiet s tym naucit zit a prijat to ako sucast svojho zivota. Mozno sa Ti zda , ze su to len take frazy, ale bude to tak. Martinka, Jakubko je stale s Vami, duchom urcite, len to telicko chyba. Prajem vam vela sil na zvladnutie tohto tazkeho obdobia. Zuzana

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: