Titel : Pokladik môj....
|
Autor: Gabi
()
Datum: 16.03.2011 09:54:49
Ahoj môj drobček milovaný, mamička ti dávno nepísala, ale ty vieš že na teba stále myslí...len nemôžem, nedá sa....čítam si príspevky takmer každý deň a niekedy srdiečko podskočí od radosti, keď sa dozviem že ďalšia mamička čaká súrodenca pre anjelika alebo plánovaná operácia toho-ktorého dieťatka dopadla dobre a ono môže naďalej robiť radosť svojim šťastným rodičom a niekedy mi zase padajú slzy ako hrachy keď sa dozviem, že opäť sú niekde ďalší rodičia čo prežívajú to isté ako my......a tebe pribudla buď kamáratka alebo kamarát..... Včera som sa pýtala ocina prečo ja mám žiť a ty nie? Mám vôbec na to právo, bez teba??? Ocko mi však povedal, že proste musím, musím pre tvojho bračeka a pre neho a teba POKLADIK MOJ mám konečne nechať sladko spinkať - vieš to mi povedala aj teta veštica, ktorá vedela čo sa nám stalo....a že si nám bola súdená iba tých pár mesiacov princeznička moja - tak odpusť, že znova plačem a aj to, že sa zajtra alebo pozajtra budem zase smiať, odpusť že som smutná a aj to že sa radujem.....proste odpusť že žijem - BEZ TEBA.... Tak veľmi ťa ľúbim..... Tvoja mamička.....
|
|
|