Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Sofinke
 zuzana+peto   23.03.2011   07:53:55 
 RE: Sofinke
 zuzana+peto   24.03.2011   08:09:38 
 Radka   25.03.2011   14:27:20 
 zuzana+peto   28.03.2011   08:46:07 
 Radka   28.03.2011   09:15:21 
 mirka   25.03.2011   14:00:24 

Titel : Sofinke
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  23.03.2011 07:53:55

Ahoj lasenka nasa, prajeme Ti dobre ranko a aj vsetkym ostatnym anjelikom. Dnes sa mi o Tebe snivalo. Bol to krasny sen, najskor som ani nevedela, ze si to ty. Bola som niekde v miestnosti a niekto vosiel dnu s usmiatym dievcatkom na rukach. Dievcatko malo krasne biele šatôčky a blondave vlasky.Vyzeralo ako anjelik, len kridla mu chybali.Pozerala som nan, vobec som nevedela, ze si to ty.Myslou mi chodilo to nemoze byt moje dievcatko, moje dievcatko zomrelo. Zahladela si sa na mna, usmiala a vtedy som zbadala tu znamu tvaricku, ze si to ty. Vystrela si svoje rucky ku mne a ja som si Ta zobrala na ruky a v tom som sa prebrala.Dakujem Ti laska, ze sa so mnou stretavas aspon vo sne.Lubim ta z celeho srdca a vzdy aj budem. Velmi nam chybas celej rodine aj ockovi. Maminka na Teba nikdy nezabudne a budes v jej srdiecku zit na veky. Pa, Sofi. Maminka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: