Titel : Simeonko
|
Autor: lenka a mato
()
Datum: 26.03.2011 19:26:44
Anjelik náš, čo sa to deje? celý deň sa snažm písať diplomovú prácu, myšienky ale patria tebe.Teraz som si pustila televízne noviny a daľšia tragédia další anjelik pre plač ani neviem či je to chlapček alebo dievčatko.Včera ako som išla domov zo školy som videla tú strašnu zrážku vlaku s autom, tam sa tiež zranil maličký chlapček,a letel presne ako ty vrtulníkom do nemocnice,dúfam že ho zachránia, poznám jeho maminu chodíme ti ku nej kupovať sviečočky a anjelikov.miláčik naozaj vás v nebíčku potrebujú až tak veľa, toľko nevinních detičiek a opusteních rodičov.zlatinko prečo? ja viem odpoved na túto otázku nedostanem, ale aj tak sa pýtam. miláčik dávaj tam pozor aj s tvojími kamarátmi na detičky,ktoré majú ešte tú možnost byť s rodičmi, aby netrpeli ako my rodičia tak neskutočne krásnych a dokonalých anjelov.detičky naše dávajte si tam na seba pozora a pekne sa hrajte. prajem vám všetkým sladké a ničím nerušené sníčky.teba muška moja strašne moc stískame aj s tatinkom,neskutočne moc nám chýbaš.
|
|
|