Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Simeonko
 lenka a mato   31.03.2011   20:37:59 
 RE: Simeonko
 mirka   31.03.2011   21:32:58 
 lenka a mato   31.03.2011   22:57:25 
 Daniela   02.04.2011   00:05:42 
 Denisa   02.04.2011   11:43:26 
 zuzana+peto   02.04.2011   14:29:58 
 lenka a mato   02.04.2011   17:20:38 
 Martina   02.04.2011   18:54:07 

Titel : Simeonko
Autor: lenka a mato  ()     Datum:  31.03.2011 20:37:59

Miláčik náš strašne moc ťa bozkávame.Drž maminke palčeky zajtra mám skúšku.som rada že si dával dnes na tatinka pozor a neodrezal si celý prst,ale naštastie len kúsok.ešte že ta máme anjelik v tom nebíčku už si nám toľko krát dokázal že nás ochraňuješ.Tak strašne by sme vrátili čas, aby si tu bol s nami, ale žial nedá sa to.viem že tvoja dušička nás sprevádza, ale chýba tvoj usmev, pohladenie a tie nádherne smejúce sa modré očká, tvoja vôňa a to krásne zaspávanie s tebou, ako sme ta držali za rúčky, aby si zaspinkal a potom ta obdivovali aký si dokonalý a jedinečný ako každé dietatko pre svojich rodičov.vonku je každým dňom krajšie, deti sa naháňajú a ty tam chýbaš, ani si nepredstavujem čo všetko by si už dokázal, bolí to, strašne.aj ked ma tvoja sestrička kopká v brušku, po lícach stekajú slzy za tebov.Aj tatik sa trápi, ale nedá to znať na sebe,aby to nebolo ešte horšie pre mňa.viem že nemôžem plakať, ale nedá sa to. Dala by som všetko za tvoje objatie, bozk a za to krásne slovo mami, tati čo si nám nikdy nepovedal, lebo si bol ešte tak maličký, ale teraz by si to už určite vedel.tatinko je v nočnej ja sa mám učiť, ale namiesto toho plačem za tebov láska moja. nadovšetko ta lubenkame a nikdy neprestaneme,dúfam anjelik že to vidíš a cítiš. prajeme ti krásne sníčky a aj tvojim kamarátom a ked zajtra vyjde slniečko tak sa tam pekne hraje detičky naše.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: