Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 mamine anjelika ROMANKY...
 Gabi   04.04.2011   07:10:54 
 RE: mamine anjelika ROMANKY...
 barbora a roman   07.04.2011   09:00:41 
 Gabi   07.04.2011   09:25:31 
 Denisa   07.04.2011   13:30:22 
 Patrícia   07.04.2011   14:12:42 
 barbora a roman   07.04.2011   16:41:53 
 Radka   07.04.2011   19:41:17 

Titel : mamine anjelika ROMANKY...
Autor: Gabi  ()     Datum:  04.04.2011 07:10:54

milá mamina....ak chodíte na tieto stránky, ak viete o ich existencii, ckcela by som vám povedať, že s vami súcitím, že na vás myslím - ako trpíte a myslíte na svoju dcérku. Viem že niesú slová, ktoré by zmiernili vašu bolesť/ja sama som mamina anjelika, takže ju poznám/ a zároveň vás prosím - neobviňujte sa, nikto predsa nemôže za nešťastný sled náhodných udalostí - mám aj malé dieťa, tak viem aké môžu byť detičky neposedné a zvedavé.....a niekedy stačí tak málo.....veľmi vás prosím buďte silná kvoli tomu chrústikovi čo vám rastie pod srdiečkom, aby ste mu raz mohli rozpovedať, že má svojho anjelika, ktorý stráži jeho krôčky.....viete aj nám sa neraz stalo, že syn tu už nemusel byť.....a od októbra jeho kroky stráži malá sestrička a dúfam že celý život bude....
Tak ešte raz vám prajem, aby ste vládali kráčať ďalej vo svojom živote, priviedli na svet zdravé dieťatko a Romanka sa bude na vás zhora určite usmievať....spinkaj sladko Romanka....spinkajte sladko detičky naše...... Gabi.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: