Titel : Sofinka
|
Autor: zuzana+peto
()
Datum: 17.04.2011 08:08:00
Laska moja vrat sa tak strasne mi chybas. Chcem ta pohladit , pobozkat, vystiskat, chcem vidiet Tvoje prve krocky. O chvilu budes mat 11 mesiacov uz by si tu popri nas cupitala. Nejde to dalej bez Teba, nejde. Taketo dni ma cakaju cely zivot. Zivot plny bolesti a placu. Nechcem taky zivot , nechcem zit, naco mam zit, ked tu nie si ty. Zit s Touto obrovskou bolestou a stratou je priserne, to poznaju len mamy anjelov, nikto iny to nikdy nepochopi, co prezivame. Uz si myslime, ze je lepsie, ze sme sa s tou bolestou trocha popasovali, ale omyl....ona sa vrati vzdy nas dobehne , vzdy tu bude cely zivot.Ako zit dalej s tymto bolom na dusi a na tele. Tazke, velmi tazke.....Nevidim cez slzy na klavesnicu, tak strasne mi chybas laska, nekonecne. Tolko lasky Ta tu Sofinka cakalo, komu ju dat??????Posielam Ti ju aspon do neba, ale to nie je ono. Naco Ta Pan Boh potreboval nechapem, preco mi Ta vzal, nechapem, naco su mu anjeli, nechapem, naco ich potrebuje, nechapem???????Nikdy to nepochopim, nejde to pochopit. Mam vsetko a nemam nic. Vsetko, co mam by som Sofi vymenila za Teba, nechcem nic z toho, co mam, chcem len Teba. Vrat sa laska.Prosim......Vymenim aj svoj zivot za Teba. Tato bolest je strasna a neprekonatelna, da sa iba potlacit, nikdy neprejde. Viem to, drieme vo mne ticho a potom opat prepukne, vychrli ako sopka a zacne sa valit na povrch ako lava. Tak tazka a horuca a znici vsetko, znici cely zivot.....Odpust laska , ze placem ale nejde to teraz inak, neda sa , potrebujem sa vyplakat.Prepacte maminy za negativne myslienky, ale teraz to inak nejde, neda sa povzbudzovat. Teraz potrebujem povzudzovat ja. Nejde pisat pozitivne.....nejde to. Citim hroznu bolest a hrozne mi moje babatko chyba, nekonecne....Sofinka babka Ti vcera poslala nadhernu ruzicku, za chvilu Ti ju prinesiem, mas tam toho plny hrobik. Vsetci Ti kupuju kanhance, kyticky, anjelov, no ja by som bola rada, keby som mohla pouzit plienky, vecicky, vanicku, nocnicek a hracky, ktore su tu pre Teba prichystane.Odpust laska, ze som Ta neuchranila, odpust, ze som Ta nedonosila az do konca, odpust laska , ak som Ti ublizila, odpust. Velmi Ta lubim z celeho srdca. Prajem Ti krasny slnecny den, Tebe a aj ostatnym anjelom. Maminka.
|
|
|