Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anjelik LUKÁŠKO
 Iveta   24.04.2011   00:00:31 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 mirka   24.04.2011   00:13:51 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 zuzana+peto   28.04.2011   19:12:08 

Titel : Anjelik LUKÁŠKO
Autor: Iveta  ()     Datum:  24.04.2011 00:00:31

Milí moji Anjelikovia.Ani neviem,čo vám mám napísať.Asi to,aký je svet bez Vás smutný.Všetci veriaci,teda aj ja,sa máme radovať zo zmrtvychvstalého Ježiša Krista,ale ja som pri obradoch plakala a myslela na Vás mojich štyroch Anjelikov.Vy už v nebi sa nemusíte tešiť na zmrtvychvstanie,vy máte Ježiša v nebi stále,pokial ste v nebi a nie niekde v predpeklí,ako som to čítala.Vyoblievajte všetky nebeské dievčence,aj Vaše sestričky,aby tam hore kvitli do krásy a posielali ste nám do našich strápených srdc Vašu lásku a pokoj,ktoré mi tu na zemi niekedy pocítime a vieme,že to je dar od Vás pre nás.Prajem Vám krásne Velkonočné sviatky.
STANKO,LUKÁŠKO,MAJKA,IVETKA VY STE A BUDETE NAVŽDY MOJI NAJMILOVANEJŠÍ.PROSÍM VÁS O ODPUSTENIE ZA VŠETKO,ČO SOM MOHLA UROBIŤ A NEUROBILA SOM PRE VAŠU ZÁCHRANU.VŠETKO JE LEN MOJA VINA,PRETO PROSÍM PÁNA BOHA,ABY VÁS PRIJAL DO NEBESKÉHO KRÁĽOVSTVA A NETRESTAL VÁS ZA MOJE VINY.MILUJEM VÁS,MOC VELMI MOC VÁS MILUJEM.......VAŠA STRÁPENÁ A MILUJÚCA MAMINA.ODPUSTITE MI

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: