Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 slniečko moje....
 Gabi   30.04.2011   23:09:21 
 RE: slniečko moje....
 Gabi   30.04.2011   23:29:47 
 RE: slniečko moje....
 tana   01.05.2011   15:58:57 

Titel : slniečko moje....
Autor: Gabi  ()     Datum:  30.04.2011 23:09:21

Sašenka moja - čo sa to deje, prečo vás tam tak toľko pribúda??? Bábätiek, detičiek, teenegerov, mladých ľudí alebo to bolo vždy tak, len mamička to nevnímala????? Je noc a nielen za oknom......ach tak veľmi to bolí....príď slniečko a zasvieť aspoň do môjho sna....keby len bolo všetko tak ako malo byť a ja by som nemusela písať tieto riadky....bola by som možno hore, ale z úplne iného dôvodu..... Prečo len to musí byť takto??? Tak veľmi je to nespravodlivé a kruté voči rodičom, máš tam toľko nových kamáratov - mladších, starších a tu na zemi pribudlo tak veľa bolesti, tak veľa nešťastných rodičov, súrodencov, príbuzných....ako sa len vyrovnať s touto bolesťou a ďalej žiť???? Ty vieš, že čím viac sa smejem, tým viac plačem, len sa už snažím v duchu alebo keď som sama. Tak veľmi ma bolí srdiečko, keď sa dozviem, že vyhasol ďalší mladý ľudský život a úplne nezmyselne a zbytočne.
Ľúbim ťa anjeliček môj a tak veľmi túžim sa ťa dotknúť a poláskať ťa......prosím odpusť....

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: