Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 že deň Matiek ??
 Maxova maminka   08.05.2011   14:46:35 
 RE: že deň Matiek ??
 zuzana+peto   12.05.2011   12:11:56 
 Maxova maminka   12.05.2011   20:48:19 
 Jana   09.05.2011   09:02:01 
 ANDREA   08.05.2011   21:25:24 
 andreachy   08.05.2011   21:09:26 

Titel : RE: že deň Matiek ??
Autor: zuzana+peto  ()     Datum:  12.05.2011 12:11:56

Sme mami. Vsetky, aj ked inym sposobom ako tie ostatne. Ja svoje dievcatko Sofinku citim, viem, ze je tu s nami. Som rada, ze som sa stala mamou, aj ked za takych tragickych okolnosti, ale som mama a hrda mama. Keby som Sofinku nevynosila, nikdy by som sa mozno mamou nestala. Mna velmi potesilo, ked ma moj manzel pozval do restauracie na den matiek, az tak mi poskocilo srdiecko. A v robote od kolegu som dostala cokoladu, to som vobec necakala a o to viac ma to prekvapilo. Ja som rada, ze som mama. Viem, ze je to nespravodlive, ze ine su na plny uvazok a nam ta moznost dopriata nebola. Ale na druhej strane su aj zeny, ktore tento pocit nikdy ani len neokusili a v zivote neokusia.My sme zatial dostali aspon to. Dufam, ze na buduce to bude na plny uvazok. Ja som vdacna za to, ze tu Sofi bola 35 tt v mojom brusku, 3 hodinky na tomto svete a teraz je z nej anjelik, ale jej dusicka je tu s nami.Zuzana

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: