Titel : RE: terezka
|
Autor: hena fojtikova
()
Datum: 17.05.2011 19:10:45
velmi s tebou suhlasim mirka, nam malinky zomrel 7 marca 2011 hned po porode, a stavaju sa mi taketo nahody ako pises casto a tiez mam pocit ze sa mi snazi nieco povedat....dokonca pri porode isla pesnicka cant stop loving you od phila collinsa, ze nemozem ta prestat lubit....neviem si to vysvetlit inach ako nie nahodu,proste mi chcel nieco povedat.... chyba mi stale viac,uz to nieje tragicke, ale bolest je stale hlbsia...... mirka napisal/a: ------------------------------- Ahoj láska, máš päť mesiačikov, si už veľká slečna, ráno začalo plačom...znovu som vytiahla šatočky, už by ti boli pomaly malé, mala by som ti kúpiť nové...miesto toho som ti natrhala kvietky do vázy a zapálila sviečku...cítim sa prázdna...išla som chlapcom nachystať raňajky, zapla rádio, čo robím zriedka, a išla pieseň od Gladiátora:...keď budeš kráčať v búrke sám...hlavu daj hore, vždy na obzore sa slnko objaví...náhoda? osud? neviem v čo veriť, ale bola by to veľká náhoda, a stávajú sa mi často...akoby si mi chcela niečo povedať...neudržali sme s ockom slzy...veľmi mi chýbaš, dievčatko moje, život je zvláštny...predávame dom, nikdy by sme nepovedali, že naň nájdeme kupca a teraz ho máme, neviem, či sa to podarí, ale keby áno, už som sa tešila, že domy, ktoré si vyzeráme sú blízko cintorína, cestou domov by som mohla byť stále s tebou, keď budeš mať svoje miestečko, napĺňa ma to radosťou...keby som pred rokom čítala tieto riadky, plakala by som nad smútkom matky...teraz ten smútok pociťujem, hlboký, v každej bunke môjho tela...ľúbim ťa Terezka, dievčatko moje, keby si tu mohla byť aspoň na chvíľku, aspoň raz v živote ťa vidieť a cítiť...
|
|
|