Titel : RE: Anielik Alexko
|
Autor: lenka a mato
()
Datum: 25.05.2011 21:56:45
Ahoj Ivanka.tak my asi tiež skončíme pri cisárskom, malá je veľka a ja som po operacii chrbtice tak ešte uvidím čo povie ortopéd.pracujem na pooperačnej izbe, takže vlastne sa starám o ludí čo sa preberajú z narkózy. v lokálke ti asi určite cisarák robiť nebudú, robí sa to v spinály, to si vlastne umrtvená od pása dolu a dve hod po operácii si necítiš nohy.počas zákroku si hore a baby si to dávaju preto že je to menšia záťaž pre organizmus aj pre bábo a hned ako ho vyberú tak ti ho ukážu.potom ale musíš 24 hodín ležať.takže vlastne vnímaš všetko čo sa deje pri narodení, len to nevidíš.v celkovej si pospíš a o ničom nevieš až kým sa nezobudíš.bábo ti ukážu potom.takže je to len na tebe či chceš byť hore a vidieť ho hned, alebo spať a uvidíš ho po prebratí.každé ma svoje za aj proti.neboj sa nič také hrozné to neni, ani sa nenazdáš a budete pri sebe sa mojkať.v ktorej nemocnici ideš rodiť, či sa tam ešte aj nestretneme.moc ti držím palce.neboj sa, teš sa.aj ja sa bojím, ale to je prirodzené.myslím na teba.
|
|
|