Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 terezka
 mirka   14.06.2011   09:35:23 
 RE: terezka
 Lívia   15.06.2011   13:51:08 
 Kacena   14.06.2011   14:20:35 
 mirka   14.06.2011   14:45:51 
 petra   14.06.2011   13:36:28 
 Martina   14.06.2011   16:00:19 

Titel : terezka
Autor: mirka  ()     Datum:  14.06.2011 09:35:23

Ahoj dievčatko moje, dnes je tomu 6 mesiacov...roztrasenými prstami a zaliatymi očami klepem na klávesnicu a nedokážem povedať nič viac ako stále...chýbaš mi, nám...neznesiteľne, ľúbime ťa a nikdy sa s tým nezmierime...včera si mi znova dala znamenie, neviem si to inak vysvetliť, súhra náhod? Neverím...musí niečo byť, niečo, medzi nebom a zemou a preto dúfam, že vieš...všetky vecičky v komode by ti už boli malé, uvažovala som, že ti niečo kúpim, aby som vedela, aká by si bola, aby som ťa mala o kúsok bližšie...nedokážem ti dať nič, len kvety, sviečky, anjelikov...nie je to fér, život nie je fér...včera sme si s ockom hovorili, že niekedy sa dá hovoriť o spravodlivosti, ale len veľmi zriedka, možno budeme súdení a odmenení inde, ale teraz mi to nepomáha, chcem ťa mať tu, chcem sa ráno zobúdzať a miesto chladnej urny bozkávať tvoje teplé líčko, chcem vidieť ako rastieš, ako sa učíš nové veci, ako sa s Adamkom ľúbite, ako nám robíš radosť, som sebecká a chcem byť taká, si moja a nemalo to tak byť, nemala som odvracať tvár od každej tehotnej mamičky, od každého bábätka, kočíka, aj ja som ho mala tlačiť, tešiť sa, cítiť ťa, nikdy sa s tým nezmierim, poznačilo nás to, cítim, že som iná, stojí ma to veľa síl, pripadám si tak stará...sklamaná, ubolená, mám pocit, že nám nič nevychádza, jediné, čo ma teší je, že cítim tvoju prítomnosť, každý deň a stále cítim, že sa usmievaš, nerozumiem tomu, neviem, čo to znamená, ale hovorím si, že asi už bude dobre, prečo inak by som to tak cítila a stále nič...stále sa to neobracia, nechcem počúvať malého ako za tebou plače, ako hovorí, že chce bábätko a ja mu ho nemôžem dať, nechcem odvracať tvár od tehotnej kamarátky a vyhýbať sa téme tehotenstva, nechcem mať strach ísť von a stretávať maminy s kočíkmi...chcela som len teba...

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: