Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Anjelik LUKÁŠKO
 Iveta   16.06.2011   12:10:23 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 Lucie   16.06.2011   13:03:34 
 RE: Anjelik LUKÁŠKO
 mirka   16.06.2011   16:12:23 

Titel : Anjelik LUKÁŠKO
Autor: Iveta  ()     Datum:  16.06.2011 12:10:23

Ahojte moji najdrahší.Lukáško môj Anjeliček,dnes máš 2 rôčky.Neviem,čo Ti mám priať.Viem,čo by som Ti chcela priať tu na zemi,ale čo sa želá do neba?Veď tam ty už nepotrebuješ nič,možno sa čuduješ,prečo som ja ostala na celý život uplakana,smutná,plná beznadeje a bez chuti do života.Lukáško upiekla som Ti čokoládovú tortu a ako Ti ju pošlem do večnosti?Dnes mi jedna maminka povedala,že raz Ti upečiem nebeskú tortu.Mojko môj tá bude plná lásky,objatí,úsmevu a ked budeme spolu tak sa už nebudeme pozerať späť.Stanko,Majka,Ivetka prosím Vás vystískajte v nebíčku Vašeho súrodenca Lukáška za nás všetkých.Večer vám pošleme do nebíčka balon a pomodlíme sa za Vas štyroch našich nebeských orodovníčkov.Prosím Vás vyproste nám dar dieťatka o ktorý neustále prosím.Moc Vás milujem.CHýbate mi lásky moje najdrahšie.Prosím Vas prídite ku nám domov,ved je to aj Váš domov.Alebo aspoň bývajte v mojom sne,tak moc si to želám a stále nič.Hneváte sa na mňa?Asi áno,ved máte aj prečo.
LUKÁŠKO,STANKO,MAJKA,IVETKA.....PRAJEM SI MAŤ TÚ MOC VRÁTIŤ ČAS.VŠETKO NAJLEPŠIE LÁSKY MOJE.....MILUJEM VÁS....MILUJEM VÁS....MILUJEM VÁS....MILUJEM VÁS....ODPUSTITE MI PROSÍM...VAŠA SMUTNÁ MAMINA

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: