Titel : Anjelik LUKÁŠKO
|
Autor: Iveta
()
Datum: 16.06.2011 12:10:23
Ahojte moji najdrahší.Lukáško môj Anjeliček,dnes máš 2 rôčky.Neviem,čo Ti mám priať.Viem,čo by som Ti chcela priať tu na zemi,ale čo sa želá do neba?Veď tam ty už nepotrebuješ nič,možno sa čuduješ,prečo som ja ostala na celý život uplakana,smutná,plná beznadeje a bez chuti do života.Lukáško upiekla som Ti čokoládovú tortu a ako Ti ju pošlem do večnosti?Dnes mi jedna maminka povedala,že raz Ti upečiem nebeskú tortu.Mojko môj tá bude plná lásky,objatí,úsmevu a ked budeme spolu tak sa už nebudeme pozerať späť.Stanko,Majka,Ivetka prosím Vás vystískajte v nebíčku Vašeho súrodenca Lukáška za nás všetkých.Večer vám pošleme do nebíčka balon a pomodlíme sa za Vas štyroch našich nebeských orodovníčkov.Prosím Vás vyproste nám dar dieťatka o ktorý neustále prosím.Moc Vás milujem.CHýbate mi lásky moje najdrahšie.Prosím Vas prídite ku nám domov,ved je to aj Váš domov.Alebo aspoň bývajte v mojom sne,tak moc si to želám a stále nič.Hneváte sa na mňa?Asi áno,ved máte aj prečo. LUKÁŠKO,STANKO,MAJKA,IVETKA.....PRAJEM SI MAŤ TÚ MOC VRÁTIŤ ČAS.VŠETKO NAJLEPŠIE LÁSKY MOJE.....MILUJEM VÁS....MILUJEM VÁS....MILUJEM VÁS....MILUJEM VÁS....ODPUSTITE MI PROSÍM...VAŠA SMUTNÁ MAMINA
|
|
|