Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Nelinka
 Radka   21.06.2011   10:15:07 
 RE: Nelinka
 zuzana+peto   27.06.2011   08:28:59 
 VeNiKa   21.06.2011   13:42:32 
 Martina   21.06.2011   11:41:35 

Titel : Nelinka
Autor: Radka  ()     Datum:  21.06.2011 10:15:07

Neluško, lásko moje malinká...Veliká...Včera to bylo 36týdnů, kdy si se stala Andílkem...Jak krásně mi bylo před rokem, jak smutno tady je...Dnes je první letní den, dnes má narozeniny Honzík, měla si být součástí jeho života jinak, než jako Andílek...Měla si se na něj usmívat, měla si mu dělat neplechu v pokojíku, měla si být doma...Smutné dny, které ale mají v sobě radost...Honzík je bráška, který Tě hned po mě ucítil kopat..Trdlo jedno naše se rozbrečel radostí a potom se bál, aby mě to nebolelo....Šťastná máma, kterou jedno děťátko mazlilo v bříšku, druhé objímalo..Jen škoda, že Ty mě neobejmeš....Vlastně ne - Tvoje obejmutí bylo to nejvýraznější, které jsem kdy cítila...Holčičko moje, když tady čtu...však Ty víš...Tečou slzy jako hrachy - někdy smutku nad otázkou PROČ, někdy opravdové slzy štěstí - MAMINY GRATULUJI Z CELÉHO SRDCE - Vám, které už máte miminečka doma, Vám, kterým miminečko roste pod Vaším srdíčkem - já vím, že Vás srdíčko bolí, ale Veše maličké poklady ochraňují Andílci, které máte, Andílci, kterří jsou součástí nás všech a doufám, že Vám holky pomáhá i naše upřímná radost z Vašeho štěstí.Nelinko, přemýšlela jsem tolikrát, jak je to s Andílky....Ale už jsem se rozhodla věřit tomu, že Dětičky, které máme v nebi jsou prostě buclatí Andílci, kterým je nádherně...Věřím, že i když odejde úplně maličký Andílek, přijde čas, kdy dostane podobu, která byla dána ,,pro jednou,,. Věřím, že naši Andílci mají dar vědomí, které my nemáme, věřím, že Naši Andílci mají dar nám dopřát pochopení...jednou, až přijde ta chvíle...Vím, že moje milovaná holčička mě ukázala, že není důvod se bát smrti...Drobečci Naši, jakou sílu ve Vás máme...Bolí, že mám Andílka, Miluji svoji Nelinku, jsem vděčná, že mám tu čest Tě Holčičko mít...i když jinak.....Opatruj se nám prdelinko naše, užívej si Svoje první léto, hřej se na Svém obláčku a moc prosím, přijímej naši nekonečnou lásku, vzpomínku, slzy...Doufám, že jednou, až se.....ale Ty víš...Obejmutí pro maminy, pohlazení pro miminka, pohlazení na bříško ještě nenarozeným dětičkám, zdravíčko, pohodu...no však Vy víte....Hlavně se opatrujte a užívejte si. Krásný první letní den Vám Všem. Radka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: