Titel : RE: Simeonko
|
Autor: jana
()
Datum: 07.07.2011 23:02:57
Pred týždňom som držala na rukách maličkú a krásnu bábiku- Elišku. Je strašne zlatučká a hrozne sa podobná na Simeonka. Keď som ju držala,mala som chuť mať znovu takú bábiku, ale zároveň som sa bála ju držať na rukách. Mala som pocit, že prvý krát v živote držím malé bábo, hoci to nebolo prvé dieťa ktoré som držala. Nechcela som jej nejak ublížiť. Bola som šťastná, že robí radosť- sice radosť cez slzi svojej mamine a tatinovi. Keď som si však na druhý deň prečítala Lenkinu správu, bolo mi hrozne. Ja stále dúfam že je to len nejaký omyl a tie výsledky sú úplne iné.Musia byť iné! Držíme palce aby sa nepotvrdili tie zlé výsledky. Prajem Vám veľa síl, budete ich potrebovať a ak by ste niečo iné potrebovali, viete kde nás nájdete. Simi a teba prosím, ochraňuj ich, už to ozaj potrebujú, hoci to nedajú na sebe poznať. lenka a mato napisal/a: ------------------------------- dakujeme.testy opakovali dva krát.19.7. ideme na dalšie testy do bratislavy, tak uvidíme.som totalne znechutená a strácam už aj vieru.ja už fakt neviem prečo.ani sa už nepýtam.zobral nám Simeonka,vzápätí nám poslal Elišku, ktorá sa na vlas podobá na malého a teraz sa máme pozerať ako si ju pomali berie tiež.už to nezvládam a citim ako stále padám hlbšie. Simi lubenkame ta a bozkávame.
|
|
|