Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Ondrejko
 ŚTEVANKOVÁ Zdenka   20.07.2011   01:32:28 
 RE: Ondrejko
 evita   20.07.2011   13:58:00 
 Evitass   21.07.2011   10:04:42 
 Zdenka   21.07.2011   18:33:58 
 ŚTEVANKOVÁ Zdenka   20.07.2011   17:03:21 
 Lucy   20.07.2011   17:07:29 
 Zdenka   20.07.2011   23:52:00 
 zuzana+peto   22.07.2011   11:52:16 
 Zdenka   22.07.2011   12:00:12 

Titel : Ondrejko
Autor: ŚTEVANKOVÁ Zdenka  ()     Datum:  20.07.2011 01:32:28

Ondrík, nepísala som Ti už veľmi dávno. Čas tak strašne rýchlo letí.Už tu nie si medzi nami sedem mesiacov.Skončil sa školský rok. Spolužiaci sa s Tebou krásne rozlúčili. Zložili Ti rozlúčkovú deviatacku častušku: Ondrík, Ty si anjel náš, vždy pozor na nás dáš. Každému vždy pomáhaš a nič za to nežiadač.To, že tu nie si bolí stále rovnako. Mňa, ocina, celú rodinu aj Tvojich kamarátov. Na konci školského roka som dala spolužiakom aj učiteľkám pamätníček, do ktorého napísali ako si na Teba spomínajú.Už ho mám doma. Keď som ho predvčerom čítala, išlo mi srdce puknúť. Všetci Ťa mali veľmi radi, každému strašne chýbaš. Tvoj úsmev, sústavná ochota každému pomáhať.Dozvedela som sa aj o veciach, o ktorých som nevedela. Napríklad, ako si sa člnkoval v deravom člne na rybníku.Je tu bez Teba strašne prázdno.Deti chodia za Tebou každý deň. Minulý týždeň, keď Ti ocino robil obrubu na hrobe prišli asi piati.Ľúbim Ťa chlapček, je mi strašne smutno. Stokrát som si povedala, že nebudem toľko plakať a trápiť sa, aby som netrápila Teba, ale to nie je také jednoduché. Vždy, keď som sama,alebo sa práve s niekým nerozprávam, myslím na Teba. Neprejde deň, aby som neplakala.Chlapci sa už trochu spamätali, ale my s ocinom iba prežívame.Stále Tvoj odchod cítim ako veľkú nespravodlivosť voči Tebe. Príď mi prosím aspoň povedať, že Ti je dobre. Každý deň Ťa o to prosím.Babina Ťa videla predvčerom. Zaspala poobede a keď sa zobudila a posadila, videla Ťa na okamih pred sebou. Ocina si držal okolo pliec keď bola za Teba omša.Len za mnou si neprišiel.Čakám Ťa Ondrejko. Každý deň aj každú noc. Asi máš aj v nebi veľa povinností, tak ako si mal aj na Zemi.Možno sa staráš o to množstvo maličkých anjelikov. Ľúbim Ťa chlapček. Za tých krátkych 14 rokov si nám daroval veľmi veľa. Všetkým. Tvoj úsmev, pokoru, skromnosť, pracovitosť, láskavé srdiečko. Ty si za tie krátke roky dokázal toľko, čo my možno nedokážeme za celý dlhý život. Som na Teba veľmi pyšná. Vždy keď som Ťa v škole videla medzi deťmi, bolo mi pri srdci tak príjemne teplo. Dívala som sa na Teba ako na svätý obrázok.Ľúbime Ťa a posielame Ti Našu lásku. Mamina

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: