Titel : Matejko
|
Autor: andreachy
()
Datum: 20.07.2011 21:43:22
Ahoj Zlatenko moje, chýbaš mi. Maminka stále niečo robí, len aby nemyslela na ten hrozný smútok a beznádej.... Mám pocit, že je to čím ďalej tým horšie.....úplne ma pochytia také stavy úzkosti.... A ešte aj tie Tvoje sestry stále mi robia iba problémy... Som z nich zúfalá....nie že by sa poučili, pomohli mi v tejto ťažkej situácii, ale nie, oni ma musia stále zraňovať...Dospelé sú, ale sú bezcitné, egoistické, lenivé, nevážia si nikoho, ani mna, ani babku dedka , nikoho ani seba....Vždy som robila všetko pre to aby mali všetko,žila som a žijem len pre nich , veď nikoho iného nemám, ...a čoho som sa dočkala? Bolí ma to o to viac, že Ty, čo si si vážil moju lásku, opätoval si mi ju každým okamihom si tam hore, a oni tu dole si nič nevážia.... Zlatko ja viem, že to bude znieť možno čudne a možno troška egoisticky, ale vypros tam hore pre nás ešte bábätko....Aby som mala pre čo žiť, lebo čím ďalej tým viac strácam síl.....
Zlatko ľúbim Ťa, a ver mi keby som mala jedno jediné prianie s neobmedzenou možnosťou,priala by som si: vrátiť VÁS, VŠETKY nevinné detičky všetkým rodičom, lebo deti by nemali zomierať....
|
|
|