Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
mila katka...neviem presne o com tvoj pribeh je pretoze sem chodim uz velmi pozriedka..rada by so vsak vyjadrila lutost nad tvojim smutkom a stratou ktoru prezivas :( je strasne tazke pochopit preco sa tieto veci deju a preco prave nam..? ja som mamickou Liuaky a do dnes mi nidkto edal priamu odpoved na to preco oja prvorodena dcerka zomrela.nebola zdrava to vsetci vieme,ale co sa dialo v skutocnosti v jej telicku mi nikto nikdy nepovedal nepotvrdil :( mame rukach pitevnu spravu ktora vsak bola vydana takmer rok po Liinej smrti!dovtedy sme nevedeli vobec ci to na co zomrela bola pravda...
katka je tazke zit s vedomim ze niekde niekto urobil chybu a my za nu musime pikat :( clovek ktory nieco podobne neprezil nepochopi...aj tak hladame stale odpoved na otazku preco...a nikdy sa ju asi nedozvieme apson nie na tomto svete...velmi si prajem aby si bola silna a bojovala zo vsetkych sil Patko bol urcite krasne dieta a nadalej je v tvojom srdci...krasny a milovany...posielam objatie a patkovy boztek do nebicka...xxx